Wat we doen

Delen kennis en Uitvoeren van inspecties

Middels de website, email, telefoon en persoonlijk contact delen we onze kennis inzake inspecties met onze bestaande en aankomende klanten. Met u! 

Onze klanten zijn ondermeer de installatieverantwoordelijke,  facilitaire managers en bestuurders. Deze doelgroep voorzien we van kennis, advies en kunnen we in contact brengen met een inspecteur of inspectiebedrijf dat is aangesloten bij het Inspectie Gilde.

In contact komen met het Inspectie Gilde?

Neem direct en vrijblijvend contact op met onze specialisten: 088 – 467 73 50 of stel uw vraag via email.

 

WiIt u zelf inspecteren volgens Inspectie Gilde methode?

We vinden het belangrijk dat inspecties goed worden uitgevoerd en resulteren in een waterdicht rapport. We stellen al onze kennis, processen en tools ter beschikking aan alle zelfstandige inspecteurs, inspectiebedrijven en installateurs. Grote en kleine bedrijven willen we faciliteren om op efficiënte wijze, uniforme inspecties uit te voeren die resulteren in een rapportage van uitstekende kwaliteit.

We bieden de volgende diensten aan:

 • Opleiding

We leiden inspecteurs op voor tot Inspecteur laagspanning volgens NEN 3140, aangevuld met trainingen op het gebied van thermografie en opfriscursussen.

We vinden het belangrijk dat een inspecteur goed kan rapporteren. Door training in het gebruiken van onze softwaretooling in combinatie met onze inspectie methodiek, borgen we de kwaliteit, efficiency en uniformiteit van inspecteren.

 • Tooling

Belangrijk onderdeel van de dienstverlening van het Inspectie Gilde aan de inspecteurs, inspectie- en installatiebedrijven vormt de software tooling. Naast de werkplanning gebruikt de inspecteur de tooling voor het uitvoeren van de inspectie, het koppelen van detailfoto’s aan het rapport en het maken en archiveren van de rapportages.

Vanzelfsprekend begeleiden we individuele inspecteurs en afdelingen met het in gebruik nemen van de tooling.

Kleine zelfstandige ondernemers kunnen we tevens ondersteunen met marketingactiviteiten om zijn/haar diensten in de markt onder de aandacht te brengen.

 • Begeleiding

Begeleiding is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van het Inspectie Gilde. We zetten onze kennis en ervaring in om inspecteurs en inspectieafdelingen professioneel haar diensten uit te laten voeren. Dat doen we ondermeer middels de volgende activiteiten:

  • faciliteren stageprojecten voor nieuwe inspecteurs;
  • kennisdeling tussen inspecteurs middels regionale bijeenkomsten (eventueel in-company);
  • professionele helpdesk voor alle inspectievragen: hulp tijdens de inspectie of bij het uitwerken daarvan;
  • projectmanagement van complexe en/of grote inspecties;
  • kwaliteitscontrole van alle door het Inspectie Gilde uitgevoerde inspecties.

Middels de dienstverlening van het Inspectie Gilde borgen we dat de inspecties op een efficiënte en uniforme wijze worden uitgevoerd en resulteren in rapportages van uitstekende kwaliteit.

Meer weten over het Inspectie Gilde?

  Vul hier uw gegevens in en u ontvangt per email een PDF met meer informatie over het deelnemen aan het Inspectie Gilde

  Uw naam *
  Emailadres *
  Bedrijf
  Telefoonnummer

   

  Het Inspectie Gilde proces voor aangesloten inspecteurs

  Dit is hoe we werken. Meer weten? Vul bovenstaande formulier in!

  Het proces borgt de kwaliteit