Wat ons drijft!

Wij hebben een passie voor inspecties!

Al meer dan 15  jaar zijn we dagelijks met inspecties bezig. We begeleiden onze klanten met het implementeren van een veilige technische werkomgeving, leiden inspecteurs op en voeren zelf heel veel inspecties uit. Onze inspecteurs werken met passie en helpen onze klanten met het geven van een objectief kwaliteitsoordeel van hun installaties; resulterend in een kwalitatief rapport met constateringen en aanbevelingen.

Door de groei van onze organisatie en de hoge eisen die onze klanten stellen, zijn we ook steeds efficiënter gaan werken en is de kwaliteit van de rapportages op een hoog niveau geborgd. Waarbij ook de uniformiteit van het inspecteren door het hele land, over alle partners en inspecteurs continue wordt gecontroleerd en gegarandeerd.

Middels het Inspectie Gilde willen we onze bestaande en toekomstige klanten actief ondersteunen om op verantwoorde wijze om te gaan met elektrische installaties en delen onze kennis via de website, telefoon of bij u op locatie.

Tevens vinden we het belangrijk dat inspecties goed worden uitgevoerd en resulteren in een waterdicht rapport. We stellen al onze kennis, processen en tools ter beschikking aan alle zelfstandige inspecteurs, inspectiebedrijven en installateurs. Grote en kleine bedrijven willen we faciliteren om op efficiënte wijze, uniforme inspecties uit te voeren die resulteren in een rapportage van uitstekende kwaliteit.

Het uitvoeren en faciliteren van Efficiënte en Uniforme inspecties van uitstekende Kwaliteit; dat is onze passie en dat is wat ons drijft!

 

Meer weten over het Inspectie Gilde?

Neem direct en vrijblijvend contact op met onze specialisten: 088 – 467 73 50 of stel uw vraag via email. Direct een offerte aanvragen kan ook.